Empresa

replica shoes for sale
Situats a Girona des de l’any 1999 i a la Catalunya central des de 2012, ens dediquem a la fabricació i importació de finestres de fusta. Fabriquem tots els nostres productes en la fàbrica que tenim situada al sud d’Alemanya i seguim les estrictes normatives DIN dictades per l’Institut Rosenheim de Finestres. Més de 17 anys instal·lant finestres de fusta en vivendes com la teva avalen la nostra feina.

 

El nostre equip de disseny sempre ha procurat trobar les millors solucions per poder satisfer les necessitats dels nostres clients. L’èxit en la nostra feina és aconsellar correctament als nostres clients per tal que puguin gaudir de la comoditat i confort que les nostres finestres de fusta ofereixen.

 

La seu central la tenim situada a la ciutat de Girona però el nostre radi d’acció abasta molt més. Hem realitzat obres a Madrid, Toledo, Palma de Mallorca, Menorca, València, Suïssa, Alemanya, Formentera… ens desplacem encantats a qualsevol part del territori.

 

El més important no és el que nosaltres diem de la nostra empresa, sinó què opinen nostres clients de nosaltres. És per aquest motiu que actualitzem aquest lloc web per permetre així la interacció amb clients i amb tots aquells que estigueu interessats en els nostres productes. Mitjançant el blog podrem respondre els vostres dubtes, solucionar incidències en el menor temps possible i el més important: podreu veure la opinió dels nostres clients.

 

T’agraïm la teva visita, benvingut a Finestres de Fusta ELKE.
high quality replica shoes